Ποιοί είμαστε

 Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συστηθούμε

Σχετικά με εμάς

Θεωρώ σημαντικό να γίνει μια γνωριμία με τους τωρινούς διαχειριστές των Διαμερισμάτων Λυκάστη, οι οποίοι είναι η Χριστιάννα και ο Θοδωρής.
Το 2023, αποφασίσαμε να αναλάβουμε τη διαχείριση των καταλυμάτων, ξεκινώντας σε πειραματικό στάδιο για να αξιολογήσουμε την εμπειρία μας και την αλληλεπίδρασή μας με το κόσμο. Μετά την καλοκαιρινή σεζόν, η συνολική εμπειρία ήταν θετική.
Είμαστε δύο νέα άτομα, που αν και διαφοροποιούμαστε σε κάποια πράγματα, οι κοινοί μας στόχοι είναι να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο και εφόσον έχουμε χτίσει ένα περιβάλλον αλληλοσεβασμού μεταξύ μας, να το μοιραστούμε με όλους εσάς, προσφέροντας μια εμπειρία φιλοξενίας βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό.

Λίγα λόγια για τα Διαμερίσματα Λυκάστη

Τα Διαμερίσματα Λυκάστη ξεκίνησαν το ταξίδι τους με πολλή αγάπη από τους γονείς της Χριστιάννας, τη Βίκυ και τον Παύλο. Η κατασκευή των διαμερισμάτων ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2002.
Από τότε μέχρι και σήμερα, τα Διαμερίσματα Λυκάστη έχουν παραμείνει ανοιχτά και έχουν διαχειριστεί κατά βάση από τους γονείς της Χριστιάννας, με πολύ προσωπικό κόπο, αλλά και με μεγάλη ευχαρίστηση.
Οι βασικές αξίες που έχουμε απέναντι στον άνθρωπο και στη διαχείριση των καταλυμάτων παραμένουν οι ίδιες, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκουμε να φέρουμε τη δική μας ματιά, η οποία είναι πιο «νεανική», γεμάτη ιδέες και προσαρμοσμένη στην τωρινή εποχή.

Likasti Rent Apartments is a Peacefull residence located in the area of Stafylos Skopelos
TOP